NOVUS® - KIRKKAASTI PARAS

Kaikkien rakennusten lasipintojen kunnostukseen

NOVUS® LASINHIONTA 

Ekologinen ratkaisu

NOVUS® - lasinhionta, kuvassa erityisasiantuntija Hannu Kause

NOVUS® on alkuperäinen, patentoitu, jo yli 30 vuotta
maailman johtavin hionta- ja kiillotusjärjestelmä ammattimaisen tehokkaaseen lasipintoihin tulleiden erilaisten vaurioiden poistoon mm:

Säästä aikaa ja rahaa

NOVUS- MENETELMÄN ANSIOSTA KOHTEEN KUNNOSTAMINEN TAPAHTUU AINA PAIKAN PÄÄLLÄ JA ON HUOMATTAVASTI EDULLISEMPI VAIHTOEHTO IKKUNAN TAI LASIELEMENTIN VAIHTAMISELLE.

Säästä luontoa ja terveyttäsi

NOVUS VAKUUMIHIONTA ON SIISTI, ROISKEETON JA EHDOTTOMASTI LASIPÖLYTÖN TOIMENPIDE.

Ympäristöystävällinen kaikille kolmelle osapuolelle:
työntekijälle, työnteettäjälle ja tietysti luonnolle.

NOVUS HIONTA - KESTÄVÄN KEHITYKSEN EDELLÄKÄVIJÄ

Naarmujen, graffitien ja himmentymien vuoksi ei tarvitse heittää pois kokonaisia lasielementtejä! NOVUS -hiontapalvelu on ratkaisu vahinkojen eliminoimiseksi.

Lasit saadaan paikan päällä jälleen kuntoon ja luontokin iloitsee jätekuorman pienemisestä.

Novus-hionta soveltuu erinomaisesti
seuraaviin hiottaviin kohteisiin:

NOVUS® - lasinhionta, kuvassa erityisasiantuntija Hannu Kause

Novus-hionta sopii myös silloin, kun materiaalina on:

NOVUS -HIONTAJÄRJESTELMÄN MAHDOLLISUUKSISTA

Patentoitu NOVUS® hionta- ja kiillotusjärjestelmä on suunniteltu poistamaan naarmuja ja himmentymiä käytännössä miltä tahansa lasipinnalta.

Vakuumiprosessi mahdollistaa laitteen kiinnittymistä lasiin ja suljetun nesteenkierto- järjestelmänsä ansiosta tasaisen hionta- ja jäähdytysaineiden virtauksen, mikä mahdollistaa mm. 6000 rpm (kierrosta minuutissa) tapahtuvan tehokkaan hionnan.

Ammattitaitoa vaativien erityyppisten, jopa syvien naarmujen tai ilkivaltavaurioiden poistoon, käytetään NOVUS® hiontalaitteiden kanssa monipuolisia omia erikois- laikkoja, hionta- ja kiillotusaineita, jolloin saadaan toivottu virheetön lopputulos.
Suljetun järjestelmänsä ansiosta NOVUS-hionta on aina siisti, roiskeeton, lasipölytön ja ehdottomasti ympäristöystävällinen kaikille kolmelle osapuolelle: työntekijälle, työnteettäjälle ja tietysti luonnolle.

NOVUS® -HIONTAJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖKOHTEET

Uudisrakennuskohteet

Luonnollista, että uudiskohteiden, olkoon liiketila tai asuinrakennus, tulee ennen projektin luovuttamista kaikkien lasipintojen olla - virheettömät. Uudisrakennuskohteissa vahinkoja voi kuitenkin sattua joko lasien saapuessa rakennuskohteeseen tai niiden asennuksen yhteydessä tai jopa ihan viime vaiheessa mm. loppusiivouksen yhteydessä.

Siksi NOVUS®-hiontapalvelu on oikea ja nopea apu tässäkin tilanteessa! Säästöä sekä ajassa (ei uusien lasien odotusta ja ylimääräisiä purku- ja asennuskustannuksia) että kokonaiskustannuksissa.

Julkisrakennukset, liiketilat

Naarmut, graffiitit, kaikenlaiset töhrimisen jäljet ovat ikäviä ja epämiellyttäviä yllätyksiä ei vaan kohteen omistajille, mutta myös kohteessa käyville asiakkaille, luovat turhaan epämiellyttävän ja turvattoman tunteen. Kiinteistöyhtiöille ja vakuutusyhtiöillekin NOVUS -hiontapalvelu on oikea ja nopea apu tässäkin tilanteessa! Säästöä sekä ajassa (ei uusien lasien odotusta ja ylimääräisiä purku- ja asennuskustannuksia) että kokonaiskustannuksissa.

Meriteollisuus

NOVUS -hiontapalvelu on myös oiva apu mm. suolaveden aiheuttamien himmentymien, värjäytymien poistoon. Turvallinen ja kirkas näkymä ulos komentosillalta ja/tai matkustajille laivan sisältä merelle päin ovat omia nostamaan hyvän olon tunnetta. Siksi tässäkin tilanteessa hyvä yhteistyöpartneri on NOVUS®-hiontapalvelu.
Texture of the modern facade. Perspective view of a white concrete facade with blue windows
transparent glass wall of office building